Politica de rambursări și returnări

Prezentare generală

Politica de rambursare se referă la modul în care poate fi returnat un produs după achitare și procurare.

Conform noțiunii din Legea nr. 105-XV din 13 martie 2013 privind protecția consumatorilor Cumpărătorul are dreptul de a returna produs/marfa procurată din anumite motive în timp de 14 zile de la ziua achitării. Mijloacele bănești sunt returnate pe cardul de pe care s-a efectuat cumpărătura. 

Produse ce nu pot fi supuse returului

Produsele vândute de către compania SRL For Education   sunt produse virtuale, descărcabile și printabile,  de aceea aceste produse nu pot fi supuse vreunui retur din partea cumpărătorului. Excepție face produsul achitat multiplu de către același cumpărător. În acest caz, cumpărătorului i se returnează plata achitată  la același număr de card de pe care s-a efectuat achitarea sau i se poate oferi, la alegere, unul sau mai multe produse care echivalează cu suma achitată în plus.

Cum va puteți exercita drepturile dumneavoastră?

Pentru exercitarea acestor drepturi, dumneavoastră va puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de e-mail: gradinitatasite@gmail.com .

La fel, va puteți adresa la serviciile de suport ale website-ul gradinitata.com cu orice alte întrebări referitoare la modul de exercitare a drepturilor Dvs. la nr. de telefon +(373) 68018801.

Site-ul oficial al Agenției pentru Protecția Consumatorului și Supravegherea Pieței RM

Aceste prevederi pot suferi modificări/actualizări ocazionale. Va recomandam sa verificați la fiecare utilizare a website-ului gradinitata.com prezentele prevederi, pentru a fi tot timpul informați in legătura cu acestea. Prin accesarea website-ul gradinitata.com sau utilizarea serviciilor gradinitata.com prin intermediul website-ului menționat, ulterior modificărilor, se vor considera acceptate, noile prevederi.

Vă mulțumim pentru înțelegere și sperăm să avem o experiență frumoasă!

Shopping Cart
Scroll to Top